Pokličite nas:
+386 40 883 330

Estetske kompozitne in keramične luske ali “Hollywood Smile”

Nasmeh vaših idolov, zvezdnikov, nasmeh VIP oseb, ki jih občuduje celotna javnost – popoln nasmeh in popolna belina in lesk.

estetske-luske-zobne-luske-keramične-luske-kompozite-luske-zobna-protetika

Estetske zobne luske ali Veneers so tanke kompozitne luske ali keramične “ploščice”, ki se jih po minimalnem brušenju prilepi na zunanjo stran zoba. Z estetsko zobno lusko popolnoma prekrijemo pomankljivosti naravnih zob.  Estetske luske sodijo med najboljše rešitve za korekcijo manjših estetskih pomanjkljivosti zob. Estetske zobne luske so primerne, če vam ni všeč barva vaših zob, če imate razpoke ali obrabe, razmak med zobmi ali blage ortodontske anomalije.

Zakaj so keramične zobne luske odlična izbira za popoln nasmeh?

 • S keramično lusko se doseže dolgoročna estetika zob, ustnic, obraza in pomladi izgled.
 • Glede na to da je porcelan prosojen, odlično posnema naravno barvo zoba.
 • Keramične estetske luske se ne obarvajo in so tako odporne kljub rednemu uživanju kave, čaja, rdečega vina in cigaret.

Zakaj “Hollywood smile” estetske zobne luske?

 • idealno razmerje med dolžino in širino zob,
 • idealna postavitev zob,
 • idealen in pravilen nagib, orientacija zoba,
 • idealno razmerje zoba k ustnicam in obrazu.

Znano je, da lep nasmeh odpira vsa vrata. Vaš nasmeh je prvo, kar drugi na vas opazijo. Zato ne preseneča dejstvo, da vse večje število ljudi išče estetske posege, da bi izboljšali svoj nasmeh

Vsakršna skrb je odveč

Pogosta skrb pacientov, ki obiščejo našo kliniko je, kako bodo preživeli obdobje protetične rehabilitacije. Skrbi jih, da se ne bodo mogli gibati v družbi, hoditi v službo ali opravljati vsakdanjih opravil, ker njihov videz ne bo urejen. Vsakršna skrb je odveč, saj v naši stmatološki kliniki in implantološkem centru poskrbimo, da od nas oddidete z začasno urejenimi zobmi in se vaše vsakdanje življenje že tisti trenutek spremeni na bolje.

Da je naša zobna protetika odlična poskrbi dr.med.dent. Vedrana Braut spec.stom.prot., ki je specijalist stomatološke zobne protetike, strokovno področje kot tudi objavljene znansvene in strokovne objave dr. Braut spadajo v področje ugriza, estetike stomatoloških materijalov in implantoprotetske rehabilitacije.  Več »

Kontaktirajte nas!
O nas - Crodent

O nas

Hrvaška stomatološka klinika in implantološki center iz Matulj vam v primerjavi z ostalimi podobnimi centri v evropskih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških ter kirurških storitev. Pacientom nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za stomatološko kliniko in implantološki center srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno. Za vse storitve in posege opravljene v prostorih naše stomatološke klinike in implantacijskega centra, garantiramo! Zakaj smo stomatološka klinika in implantološki center nad vašimi pričakovanji?

 • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
 • Najmodernejša ordinacije dentalne medicine.
 • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
 • Zadovoljni pacienti.
 • Vse usluge na enem mestu.
 • Garancija na vse materiale in storitve.
 • Stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…