Pokličite nas:
+386 40 883 330

Strah pred zobozdravnikom je odveč

Se tudi vi bojite zobozdravnika, vrtanja, bolečine ali puljenja? Ste že slišali za brezbolečinsko zdravljenje?

Zakaj je strah pred zobozdravnikom pri nas, odveč?

Obisk zobozdravnika morda res ni najpriljubljenejša stvar na svetu, a strah pred zobozdravnikom je definitivno odveč. Naše poslanstvo je, da s skupnimi močmi, znanjem ter izkušnjami celotne ekipe naših strokovnjakov (od receptorja, asistenta, higienika, ortodonta do zobozdravnika, stomatologa in oralnega kirurga) ter s podporo resnično najsodobnejše tehnologije (računalniška diagnostika, lasersko zdravljenje, digitalni zobni rentgen, spremljanje posega na zaslonu preko kamere, najsodobnejši implantati) vašo izkušnjo spremenimo v prijetnejšo. Brez bolečine. Samo tako se izgubi strah pred zobozdravnikom

Naša filozofija “ Vse usluge na enem mestu ” za vas pomeni ekonomično rešitev, manj obiskov in manj čakanja. Obiščite nas skupaj s partnerjem, z otroci ali sorodniki kajti v istem terminu lahko na naših petih stolih v ločenih ordinacijah poskrbimo za zdravje zob in dlesni vseh družinskih članov.

Skupaj bomo našli pravi način, nebolečo in učinkovito rešitev ter odpravili strah pred zobozdravnikom. Poučili vas bomo o vsem in obrazložili vam bomo vse, kar vas v zvezi s posegom zanima. Za vas si bomo vzeli toliko časa, kot ga potrebujete. Kliniko boste zapustili nasmejani in z nasmehom, ki si ga zaslužite.

Vaše zdravje je najpomembnejše, zato pri tem ni kompromisov.  Stomatološka klinika in implantološki center v Matuljih je klinika vrhunske strokovnosti, najsodobnejše tehnologije in najkakovostnejših materialov.  Želimo, da so usluge v naših ordinacijah brezbolečinske in čim manj neprijetne. Za to pa potrebujemo čas in medsebojno zaupanje. Klinika, kjer vaši zobje postanejo naša skrb!

Strah pred zobozdravnikom pri nas izgine!

Kontaktirajte nas!
O nas - Crodent

O nas

Hrvaška stomatološka klinika in implantološki center iz Matulj vam v primerjavi z ostalimi podobnimi centri v evropskih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških ter kirurških storitev. Pacientom nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za stomatološko kliniko in implantološki center srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno. Za vse storitve in posege opravljene v prostorih naše stomatološke klinike in implantacijskega centra, garantiramo! Zakaj smo stomatološka klinika in implantološki center nad vašimi pričakovanji?

  • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
  • Najmodernejša ordinacije dentalne medicine.
  • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
  • Zadovoljni pacienti.
  • Vse usluge na enem mestu.
  • Garancija na vse materiale in storitve.
  • Stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…