Pokličite nas:
+386 40 883 330

Bojan Šain, dr.med.dent

Področja interesov Šain Boruta dr.dent.med. so konzervativna stomatologija, endodontija, fiksna in mobilna protetika, implantologija in implantoprotetika. V svojih dolgoletnih delovnih izkušnjah je opravil veliko število implantno-protetski posegov. Zaključil je številna izobraževanja v Švici, Nemčiji in Avstriji.

Trenutno zaključuje študij na Goethe univerzi v Frankfurtu po programu za magistra znanosti na području oralne implantologije namenjene izkušenim stomatologom/implantologom, ki želijo dodatno nadgraditi svoje spretnosti in zgraditi čvrsto znanstveno podlago za izvajanje varnih in učinkovitih posegov.

Sodeluje v mednarodni skupini, ki izvaja klinične preiskave učinkov različnih kirurških posegov na stabilnost zobnih implantatov.

Član Hrvaške zbornice dentalne medicine (HKDM) in International Team for Implantology (ITI). Tekoče govori slovenski, angleški in italijanski jezik, poslužuje se tudi nemškega jezika. Ustanovitelj klinike.

Kontaktirajte nas!
O nas - Crodent

O nas

Hrvaška stomatološka klinika in implantološki center iz Matulj vam v primerjavi z ostalimi podobnimi centri v evropskih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških ter kirurških storitev. Pacientom nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za stomatološko kliniko in implantološki center srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno. Za vse storitve in posege opravljene v prostorih naše stomatološke klinike in implantacijskega centra, garantiramo! Zakaj smo stomatološka klinika in implantološki center nad vašimi pričakovanji?

  • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
  • Najmodernejša ordinacije dentalne medicine.
  • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
  • Zadovoljni pacienti.
  • Vse usluge na enem mestu.
  • Garancija na vse materiale in storitve.
  • Stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…