Pokličite nas:
+386 40 883 330

„State Of Art“ tehnologija

Pri izbiri najkvalitetnejših materialov in najsodobnejše tehnologije ni kompromisov!

Ankylos zobni implantati

ANKYLOS je vodilno  svetovno podjetje na področju implantologije, ki izdeluje zobne implantate vrhunske kvalitete in nudi inovativne kirurške, restorativne in regeneracijske rešitve od  kosti do zobnih kron. Vsak Ankylosov proizvod je baziran na desetletnih znanstvenih raziskavah in izdelan po najvišjih standardih ki zagotavljajo dolgotrajnost in varnost. Številne znanstvene raziskave in 4 milijone vgrajenih zobnih implantatov v zadnjih 30 letih so dokaz izvrstnih estetskih  in funkcionalnih rezultatov Ankylosovega sistema implantatov v dolgem časovnem obdobju.

Ankylos zobni implantati

Anestezija z „rajskim“ plinom

najkvalitetnejši materialiDušikov oksidul je, „rajski“ ali „veseli“ plin kot ga pogosto poimenujejo in je najprimernejši način inhalacijske sedacije.

Master flux plus aparat renomiranega  italjanskega podjetja Tecno GAZ v polpolnosti kontrolira uporabo kisika in dušikovega oksidula in pri pacientu izzove ugoden občutek in sproščenost ter zmanjšuje emocionalni stres. Anksioznost in percepcija bolečine se zmanjšuje, stomatologu pa je olajšano sodelovanje s pacientom pri katerem refleksi ostanejo nespremenjeni. Zaradi teh lasnosti je ta tip sedacije idealen za otroke in vse tiste, ki imajo strah pred zobozdravnikom in njihovimi aparaturami.

Pacijent zeleno mešanico brezbarvnega plina slatkastega okusa  N2O in kisika prejema preko maske, ki je pritrjena na njegov nos. Rajski plin deluje zelo hitro, tako da relaksacija in zmanjšana občutljivost na bolečino nastopi že po 2 ali 3 minutah in enako hitro tudi preneha delovati po opravljenem posegu. Nivo sedacije se lahko prilagodi glede na zahtevnost posega in željo pacijenta.

 

CAD/CAM tehnologija

Stomatološka CAD/CAM tehnologija predstavlja sodobni način obdelave že končanih keramičnih in cirkonskih blokov, ki so biokompatibilni, klinično testirani in dolgotrajni ter dostopni v širokem barvnem spektru, kar nam omogoča visoko estetiko. Istočasno nam visoka  preciznost tega sistema omogoča popolno nasedanje ali sedenje protetskega nadomestka in pacijentu je možno v nekaj urah propraviti zob, izdelati keramično kronico in jo takoj cementirati.

Moderna CAD/CAM tehnologija bistveno skrajša čas celotnega terpevskega procesa, digitalni dizajn pa nam omogoča nasmeh, ki si ga pacient želi.

zobni implantati

MORITA REFERENCE CENTER

THINKING AHEAD. FOCUSED ON LIFE.

Vsak proizvod priznanega japonskega podjetja MORITA je premišljen do najmanjšega detajla in prilagojen specifičnim potrebam stomatologa in pacienta. V to se lahko prepričate v Stomatološki kliniki dotDent, ki je v največji meri opremljena z ekskluzivnimi Moritinimi proizvodi, zaradi katerih so vsakodnevni posegi še preprostejši in varnejši.

najsodobnejša tehnologija

Vrhunska tehnologija za vrhunske rezultate.

3D Accuitomo 170

Trenutno najzanesljivejša diagnostika v oralni kirurgiji je vsekakor Tridimenzionalni CBCT (Cone Beam CT)  aparat, ki dela na bazi stožičastega žarka in nudi veliko število kombinacij prikazov, ki nam omogočajo neverjetno obsežen in do sedaj nepoznan nivo jasnosti.

Accuitomo

Veraview iX

Veraview iX  je lahek, fleksibilen intraoralni rentgenski aparat, ki omogoča rentgenske slike visoke kvalitete in trenutni vpogled v vse posege, ki se tisti trenutek izvajajo na pacientu.

Veraview X

Laser AdvErL Evo

Najnovejša in najmodernejša tehnologija v naši ordinaciji za sterilizacijo korenskih kanalov t.j. odstranjevanje bakterij iz kanalov, ki jih ni možno mehansko očistiti.

AdvErl

Spaceline EMCIA

Stomatološki stol Spaceline EMCIA združuje funkcionalnost za stomatologa in udobnost za pacienta kar se odraža v učinkovitem in sproščenem delovnem okolju, kar pripomore, da sta tako stomatolog, kot pacient osredotočena na terapijo. Poleg enostavne namestitve pacienta in ergonomičnega dizajna karakteristike stola zmanjšujejo napetost in utrujenost pacienta in zobozdravnika na minimum – prav tako v primeru dolgotrajne terapije.

Spaceline EMCIA

DentaPort ZX

Naprava DentaPort ZX – najpreciznejša naprava pri MORITI za koreninsko zdravljenje. Edinstven sistem katerega sestavlja ekran na katerem je prikaz vrha korenine in območje v katerem se nahajamo, z raziličnimi avtomatskimi možnostmi, ki nam omogočajo učinkovito in varno endodontsko terapijo.

Dentaport X

EndoWave Hybrid Concept

V sodelovanju z mednarodnimi strokovnjaki endodontije je Morita razvila inovativen koncept zdravljenja v katerem so za pripravo korena kanala zoba potrebni samo trije nikel-titan instrumenti, ki skrajšajo potrebni čas endodontskega zdravljenja na stomatološkem stolu.

Endowave

Nasadni instrumenti

Mojstrska simbioza tehnike, funkcionalnosti in dizajna so osnova, ki odlikujejo Moritine nasadne instrumente kot so TwinPower turbine, PenCure 2000, TorqTech nastavki, zračni motor Air Torx, mikro motor Torx SII-R…

Kontaktirajte nas!
O nas - Crodent

O nas

Hrvaška stomatološka klinika in implantološki center iz Matulj vam v primerjavi z ostalimi podobnimi centri v evropskih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških ter kirurških storitev. Pacientom nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za stomatološko kliniko in implantološki center srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno. Za vse storitve in posege opravljene v prostorih naše stomatološke klinike in implantacijskega centra, garantiramo! Zakaj smo stomatološka klinika in implantološki center nad vašimi pričakovanji?

  • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
  • Najmodernejša ordinacije dentalne medicine.
  • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
  • Zadovoljni pacienti.
  • Vse usluge na enem mestu.
  • Garancija na vse materiale in storitve.
  • Stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…