Pokličite nas:
+386 40 883 330

Zobna protetikazobna protetika, zobna proteza, zobne proteze

Zobna protetika je veja dentalne medicine, ki se ukvarja z zamenjavo izgubljenih ali poškodovanih zob in z izboljšanjem funkcije in izgleda naravnih zob. Trenutno je zobna protetika najbolj priljubljen prijem dentalne medicine, njen končni rezultat pa se odraža v zdravem in privlačnem nasmehu.

Zobna protetika manjkajoče zobe nadomestiti in spremeni s protetičnimi nadomestki v obliki zobnih vsadkov, zobnih kron, zobnih lusk ali zobnih mostičkov. Ob prvem pregledu in ob preučitvi rentgenske slike vam predlagamo najboljšo rešitev za vaš zdrav nasmeh.

V Stomatološki kliniki vam lahko ponudimo naslednje storitve:

 

Da je naša zobna protetika odlična poskrbi dr.med.dent. Vedrana Braut spec.stom.prot., ki je specialist stomatološke zobne protetike, strokovno področje kot tudi objavljene znanstvene in strokovne objave dr. Braut spadajo v področje ugriza, estetike stomatoloških materialov in implantoprotetske rehabilitacije.  Več »

Kontaktirajte nas!
O nas - Crodent

O nas

Hrvaška stomatološka klinika in implantološki center iz Matulj vam v primerjavi z ostalimi podobnimi centri v evropskih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških ter kirurških storitev. Pacientom nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za stomatološko kliniko in implantološki center srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno. Za vse storitve in posege opravljene v prostorih naše stomatološke klinike in implantacijskega centra, garantiramo! Zakaj smo stomatološka klinika in implantološki center nad vašimi pričakovanji?

  • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
  • Najmodernejša ordinacije dentalne medicine.
  • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
  • Zadovoljni pacienti.
  • Vse usluge na enem mestu.
  • Garancija na vse materiale in storitve.
  • Stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…