Pokličite nas:
+386 40 883 330

 „Anestezija“ z „rajskim“ plinom

Dolgoletne izkušnje so pokazale, da terapije katere ponavadi lahko trajajo tudi nekoliko dlje v večini primerov ne prinašajo toliko bolečine, kot nelagodja za pacienta. Zaradi tega se veliko število pacientov izogiba zobozdravnikov. Ena od rešitev premagovanja nelagodja in straha je sedacija z ¨rajskim plinom¨.

Najpogostejši razlogi za opravljanje posegov z ¨rajskim plinom¨ so: obsežni in dolgotrajni posegi, posegi pri pacientih, ki imajo izrazit strah pred stomatološkimi in oralno kirurškimi posegi, posegi pri pacientih katere med posegom sili na bruhanje, posegi pri otrocih, posegi pri osebah s posebnimi potrebami.

Dušikov oksidul je, „rajski“ ali „veseli“ plin kot ga pogosto poimenujejo in je najprimernejši način inhalacijske sedacije.

Master flux plus aparat renomiranega italijanskega podjetja Tecno GAZ v popolnosti kontrolira uporabo kisika in dušikovega oksidula in pri pacientu izzove ugoden občutek in sproščenost ter zmanjšuje emocionalni stres. Anksioznost in percepcija bolečine se zmanjšuje, stomatologu pa je olajšano sodelovanje s pacientom pri katerem refleksi ostanejo nespremenjeni. Zaradi teh lastnosti je ta tip sedacije idealen za otroke in vse tiste, ki imajo strah pred zobozdravnikom in njihovimi aparaturami.

Pacient zeleno mešanico brezbarvnega plina slatkastega okusa N2O in kisika prejema preko maske, ki je pritrjena na njegov nos. Rajski plin deluje zelo hitro, tako da relaksacija in zmanjšana občutljivost na bolečino nastopi že po 2 ali 3 minutah in enako hitro tudi preneha delovati po opravljenem posegu. Nivo sedacije se lahko prilagodi glede na zahtevnost posega in željo pacienta.

Anestezija

Kontaktirajte nas!
O nas - Crodent

O nas

Hrvaška stomatološka klinika in implantološki center iz Matulj vam v primerjavi z ostalimi podobnimi centri v evropskih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških ter kirurških storitev. Pacientom nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za stomatološko kliniko in implantološki center srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno. Za vse storitve in posege opravljene v prostorih naše stomatološke klinike in implantacijskega centra, garantiramo! Zakaj smo stomatološka klinika in implantološki center nad vašimi pričakovanji?

  • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
  • Najmodernejša ordinacije dentalne medicine.
  • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
  • Zadovoljni pacienti.
  • Vse usluge na enem mestu.
  • Garancija na vse materiale in storitve.
  • Stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…