Pokličite nas:
+386 40 883 330

Vedrana Braut, spec.stom.prot. dr. med. dent

Stomatolog Braut Vedrana dr.med.dent. je naš akademski vir znanja – je asistentka na Zavodu za stomatološko protetiko Medicinske fakultete na Univerzi v Reki ter znanstveni sodelavec na Katedri za oralno kirurgijo in stomatologiju Univerze v Bernu, Švica. Je specialist stomatološke protetike, strokovno področje kot tudi objavljene znansvene in strokovne objave dr. Braut spadajo v področje ugriza, estetike stomatoloških materijalov in implantoprotetske rehabilitacije. Znanstveno raziskovalni doktorat je zaključila na Univerzi v Ženevi, zaključila je tudi program izpopolnjevanja s področja implantoprotetske rehabilitacije na Univerzi v Bernu. Je direktor ITI Study Club izobraževanja na Hrvaškem ter vodja Straumann usposabljanja za področje implantoprotetske rehabilitacije. Član Hrvaške zbornice dentalne medicine (HKDM), Hrvaškega društva za stomatološku protetiko (HDSP), European Prosthodontics Association (EPA) ter International Team for Implantology (ITI).

Stomatologinja tekoče govori slovensko, angleško in italijansko, poslužuje se tudi nemškega jezika. Ustanoviteljica klinike.

Kontaktirajte nas!
O nas - Crodent

O nas

Hrvaška stomatološka klinika in implantološki center iz Matulj vam v primerjavi z ostalimi podobnimi centri v evropskih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških ter kirurških storitev. Pacientom nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za stomatološko kliniko in implantološki center srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno. Za vse storitve in posege opravljene v prostorih naše stomatološke klinike in implantacijskega centra, garantiramo! Zakaj smo stomatološka klinika in implantološki center nad vašimi pričakovanji?

  • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
  • Najmodernejša ordinacije dentalne medicine.
  • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
  • Zadovoljni pacienti.
  • Vse usluge na enem mestu.
  • Garancija na vse materiale in storitve.
  • Stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…