Pokličite nas:
+386 40 883 330

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti. Pa poglejmo.

  • CENA: cene zobozdravstvenih storitev na Hrvaškem so lahko občutno nižje, kot v Sloveniji. Hrvaško zobozdravstvo vam ponuja visoko kvaliteto storitev, vrhunsko usposobljenost in dolgoletne izkušnje strokovnjakov, ki v ničemer ne zaostajajo za sosednjimi državami in seveda odlične in z najnovejšo opremo opremljene ordinacije. Na Hrvaškem so cene estetskega ter rekonstruktivnega zobozdravstva tako kot cene zobnih vsadkov zelo konkurenčne. Za ponazoritev, že samo pri implantatih, vrhunske kvalitete, lahko prihranite do 50%.
  • ČAKALNA DOBA: žal so čakalni seznami v zobozdravstvu življenjsko dejstvo, ki se mu ne moremo izogniti. Zobozdravstva številnih držav niso sposobna izpolniti zahtev, ki jim jih postavlja moderni čas. Večmesečna čakanja na poseg enostavno niso več sprejemljiva, tudi če gre za brezplačen poseg. Če za svoje zobozdravstvene potrebe izberete zobozdravnik na Hrvaškem, lahko želeni poseg opravite po ugodnejši ceni, z vrhunsko kvaliteto in v zelo kratkem času.
  • DOSEGLJIVOST: iskanih storitve včasih ne morete opraviti v vaši okolici, zato ste jih prisiljeni poiskati drugod. Ker med Slovenijo in Hrvaško skorajda ni več meje so vam tako naše usluge postale dostopnejše, kot kdaj koli prej. Naročili vas bomo za točno določeno uro in vam tako prihranili nepotrebno posedanje po čakalnicah. Vzeli si bomo čas za temeljit pregled in pogovor o vaših težavah in željah ter vam predstavili za vaš najboljšo rešitev.
  • ZASEBNOST: nikomur ni treba vedeti, da ste bili pri nas na posegu. Vaša zasebnost je za nas na prvem mestu. Številni ljudje se ne želijo pokazati pred svojimi prijatelji in družino z napol opravljenim zobozdravstvenim delom. Številni si ne morejo niti predstavljati, da bi hodili v službo z neurejenim zobovjem, ki čaka na naslednji poseg. Pri nas bomo vse opravili v najkrajšem možnem času, tako, da boste vedno urejeni in z lepom nasmehom.
  • KAKOVOST: vrhunske storitve zahtevajo moderno tehnologijo in kakovostne materiale. Ter seveda znanje za uporabo le teh. Ker vemo, da so vaše zahteve visoke vam ponujamo samo vrhunsko izobražene specialiste , kirurge, tehnike in stomatologe, ki so svoje znanje pridobivali na izobraževanjih po vsem svetu. Poleg tega smo vešči komunikacije tudi v več jezikih, tako, da sporazumevanje poteka tekoče in brez težav.

Tako, našteli smo samo nekaj najpomembnejših razlogov, zakaj priti k nam na zdravljenje. Verjamemo, da boste pri nas zadovoljni z našimi uslugami in da nas boste z veseljem še obiskali, če se bo pokazala potreba. Tukaj smo zaradi vas in vi veste, da si zaslužite samo najboljše!

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…