Pokličite nas:
+386 40 883 330

Vaša zobozdravnik, stomatološka klinika in implantološki center na Hrvaškem!

Vaša zobozdravnik, stomatološka klinika in implantološki center na Hrvaškem! Zobna ordinacija CroDent.net

CroDent.net je blagovna znamka in kontaktni center, ki  slovenskim pacientom omogoča najboljšo podporo, informiranost in najenostavnejšo poti do Stomatološke klinike in implantološkega centra iz Matulj na Hrvaškem. Stomatološka klinika in implatološki center vam v primerjavi z ostalimi evropskimi tovrstnimi centri po drugih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških storitev. Tukaj smo za vas, da vam nudimo več, kot želite, vi pa ste tisti, ki boste z našo pomočjo pridobili največ!

Zakaj mi?

 • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
 • Točna in hitra diagnoza. Najboljši materiali.
 • Najmodernejša zobna ordinacija dentalne medicine.
 • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
 • Strokovno in izkušeno osebje.
 • Zadovoljni pacienti. Vse usluge na enem mestu.
 • Garancija na vse materiale in storitve.
 • Smo stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma

Izkušnje, znanje, strokovnost, varnost

ZA REZULTATE NAD VAŠIMI PRIČAKOVANJI!

Stomatološko kliniko in implantološki center v Matuljih so ustanovili štirje zobozdravniki, kirurgi, stomatologi; doktorji dentalne medicine, ki so združili svoje izkušnje, znanje, komplementarne specializacije, najsodobnejšo tehnologijo in široko ponudbo renomiranih materialov, da lahko na enem mestu celovito poskrbijo za zdravje vaše ustne votline, zob in dlesni. Pacientom nudijo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za kliniko srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno.

 • v stomatološki kliniki do vsakega pacienta pristopimo individualno in brez hitenja, kar v velikih ustanovah, kjer je število pacientov zelo veliko, ni mogoče;
 • zobna ordinacija je vrhunsko tehnološko opremljena in v njej izvajamo vse vrste zobozdravstvenih, stomatoloških, implantoloških in kirurških (oralna kirurgija) posegov, kar je izven dosega malim zobnim ordinacijam;
 • optimalno razmerje med lokacijo, moderno in visokocenovno opremo ter kvalitetnimi materiali, drži cene storitev na dostopnem nivoju.

Varnost

Vsi posegi v naši stomatološki kliniki in implantološkem centru, ki jih opravljamo potekajo v skladu z najvišjimi stomatološkimi in kirurškimi standardi ter doktrino. Implantološki center in stomatološka klinika razpolaga z vsem potrebnim inštrumentarijem za doseganje optimalnih rezultatov restavracije zob in zobnih tkiv ter protetike in implantologije. Znanje, izkušnje in odlični materiali doprinesejo, da lahko uresničimo pričakovanja vsakega pacienta.

Smo zobna ordinacija za otroke in odrasle. Odrasli radi vračajo, otroci pa nočejo domov.

Kontaktirajte nas!
O nas - Crodent

O nas

Hrvaška stomatološka klinika in implantološki center iz Matulj vam v primerjavi z ostalimi podobnimi centri v evropskih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških ter kirurških storitev. Pacientom nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za stomatološko kliniko in implantološki center srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno. Za vse storitve in posege opravljene v prostorih naše stomatološke klinike in implantacijskega centra, garantiramo! Zakaj smo stomatološka klinika in implantološki center nad vašimi pričakovanji?

 • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
 • Najmodernejša ordinacije dentalne medicine.
 • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
 • Zadovoljni pacienti.
 • Vse usluge na enem mestu.
 • Garancija na vse materiale in storitve.
 • Stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…