Pokličite nas:
+386 40 883 330

Vampire Facial ®

Včasih, ko se zazremo v ogledalo lahko na svojem obrazu zaznamo majhne, a za nas še kako nezaželene spremembe, ki nam povzročajo skrb.  Naj bodo to le majhne gubice okoli oči, posivela koža, smejalne gube okoli ust, deformacije kože, zaradi aken ali pa le izguba volumna kože in s tem našega mladostniškega videza. Razlog tiči v slabši prekrvavitvi vaše kože in upadanju količine kolagena v koži. V ta namen smo za vas pripravili  ustrezno rešitev, ki je obnorela svet; Vampire Facial®!

Ljudje se danes dodobra zavedamo stranskih učinkov raznih sintetičnih polnil. Zato so zdravniki razvili nekaj čisto novega.

Kaj je Vampire Facial® in kako poteka?

Odvzamemo vam manjšo količino krvi, katero centrifugiram s tem pa ločimo same komponente krvi. Tako ohranimo le krvno plazmo bogato s trombociti, ki pa so v aktiviranem stanju, kar pomeni, da sproščajo večje količine rastnih faktorjev. Da je postopek neboleč, vam obraz pred terapijo namažemo z anestetično kremo. Sledi vbrizgavanje na specifične predele obraza. Tako s številnimi vbodi v zornji sloj kožo vnesemo njej že lastne snovi (avtologne), le da so te v višjih koncentracijah, da dodatno stimulirajo proizvodnjo oziroma sintezo kolagena. Z leti se sinteza kolagena v telesu prične upočasnjevati, z Vampire Facial® pa sintezo kolagena dodatno še stimuliramo.

Vaš izgled po posegu?

Poseg je popolnoma naraven, saj ne vnašamo v telo nobenih tujih snovi, poseg je neboleč in pojavi se le bežna rdečica in redko tudi komaj opazna oteklina.  Vaš videz je po posegu že mlajši.

Komu je namenjen tak postopek?

Postopek je primeren tako za ženske kot za moške; za tiste, ki  ne odobravajo sintetičnih snovi. »Vampire Facial®   NE vsebuje nobenih sintetičnih niti živalskih elementov, ki bi lahko povzročale reakcije, alergije ali celo zavrnitve. Poseg je ustrezen tudi za ljudi, ki prisegajo na naravni videz.  Z Vampire Facial® NE vplivamo na mišice tako, da bi omejili njihovo funkcionalnost ali gibljivost.

Učinki posega so vidni takoj, a se pravi rezultati tvorbe novega kolagena vidijo po 3 tednih in se stopnujejo še 2 do 6 mesecev po posegu. Postopek je priporočljivo ponoviti še 3 krat v razmiku enega meseca in si s tem zagotoviti optimalne rezultate.

 

Za vas imamo le eno vprašanje: ˝Si želite izgledati bolj sveže in zdravo,  brez invazivnih posegov, bolečine in nesramnih komentarjev vaših bližnjih o tem da ste se dali pod nož?¨

Če ste odgovorili z DA, je Vampire Facial® za vas popolna rešitev; je hiter in učinkovit poseg, kjer boste izgledali veliko boljše isti trenutek, ko boste stopili iz naše poliklinike.

Kontaktirajte nas!
O nas - Crodent

O nas

Hrvaška stomatološka klinika in implantološki center iz Matulj vam v primerjavi z ostalimi podobnimi centri v evropskih državah nudi poleg zelo kvalitetnih uslug tudi ugodnejše cene implantoloških, protetičnih, estetskih in ostalih stomatoloških ter kirurških storitev. Pacientom nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostiko ter postopke brez bolečine. Gre za stomatološko kliniko in implantološki center srednje velikosti, kar je za paciente najbolj primerno in ugodno. Za vse storitve in posege opravljene v prostorih naše stomatološke klinike in implantacijskega centra, garantiramo! Zakaj smo stomatološka klinika in implantološki center nad vašimi pričakovanji?

  • Vrhunska usluga, profesionalen in individualen pristop.
  • Najmodernejša ordinacije dentalne medicine.
  • Najboljše rešitve v najkrajšem času. Ni čakalnih vrst.
  • Zadovoljni pacienti.
  • Vse usluge na enem mestu.
  • Garancija na vse materiale in storitve.
  • Stomatološka klinika in implantološki center, kjer ste tudi vi doma.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…