Pokličite nas:
+386 40 883 330

Keramične luske ali “Hollywood Smile”

Keramične luske

Ni veliko srečnežev, ki jim je mati narava podarila zdrav in popoln nasmeh. Pa vendar vsakodnevno občudujemo zvezdnike in naše idole, ki se ponašajo s popolnim nasmehom ter popolno belino in leskom svojih zob. Verjetno ste se tudi sami velikokrat vprašali ali ni prepopoln nasmeh, da bi bil pravi. Imate prav – najverjetneje ni pravi. Skrivnost se skriva v keramičnih luskicah.

Estetske luske ali Veneers so najpogosteje uporabljen estetski poseg v sodobni stomatologiji za doseganje bleščečega in popolnega nasmeha. So tanke vendar zelo odporne kompozitne ali keramične “ploščice”, ki se jih po minimalnem brušenju prilepi na zunanjo stran zoba. Z lusko popolnoma prekrijemo pomankljivosti naravnih zob.  Sodijo med najboljše rešitve za korekcijo manjših estetskih pomanjkljivosti zob. Primerne so, če vam ni všeč barva vaših zob, razpoke ali obrabe, razmak med zobmi ali blage ortodontske anomalije.

Keramične luske izgledajo popolnoma naravno in jih le stežka razlikujemo v nizu pravih zob. So popolnoma gladke, s časom pa ne spreminjajo barve, zato ni skrbi da bi potemnele. Sam poseg je najprijaznejši poseg za našo dlesen, saj ne povzroča nikakršnega vnetja . V naši Stomatološki kliniki DotDent v Matuljih, vam keramične luske ugradimo v zelo kratkem času. V večini primerov sta potrebna le dva obiska, da bi se videl napredek in da vsi opazijo veliko spremembo.

Pot do popolnega nasmeha še nikoli ni bila tako kratka in enastavna.

Zadnje novice

Čiščenje zobnega kamna

Kljub rednemu čiščenju zob v ustih še vedno ostajajo skrita mesta, ki jih ščetine vaše…
stomatološka-klinika-implantološki-center-zobozdravnik-hrvaška

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve?

Zakaj izbrati Hrvaško za vaše zobozdravstvene storitve? Preprosto zato, ker lahko to prinaša določene prednosti.…

Zadnji nasveti

Ustna voda DA ali NE?

Nepravilna higiena, uporaba nekakovostnih zobnih krem, slabe prehranjevalne navade ... vse to občutno znižuje pH-vrednost…
Ustna higiena

Ustna higiena

“Bolje preprečiti kot zdraviti” je pregovor katerega vsi poznamo že iz mladosti. Namen ustne higiene…